Modele de voliere pentru porumbei voiajori

– la renforcer un Hol cu suprafata de 7, 5 m.p. (l = 7,5 m.; l = 1 m.) Acest Hol a fost creat ca urmare a faptului ca primesc foarte multi vizitatori columbofili si DIN Alte Medii (afaceri, politique si Mass-Media) si nu doresc ca acestia sa se murdareasca de gainat PE incaltaminte sau sa intre in contact direct cu porumbeii. PE Hol este amplasat un DULAP in care depozitez Hrana minerala, plante pentru ceaiuri, Vitamin pentru recuperare, divers substante pentru dezinfectie, seringi, etc. PE Hol au fost montate 5 prix pentru ceasul Electronic, termostatele automatiser (PE timpul iernii pentru a Evita inghetarea APEI), aspiratorul pentru curatenie, etc. Intre Hol si boxe exista un grilaj DIN Bare Rotunde din lemn iar accesul la compartimentele porumbeilor se face prin USI culisante PE Role. Va Salut Si sincer vreau sa va spun ca aveti o crescatorie foarte Frumoasa si porumbei de asemenea foarte frumosi si Buni DIN Cate am citit pe site. Va doresc BAFTA. Amenajari interioare. Fiecare cuplu, celibatar sau Tineret ISI va alege un loc de stat, Dar va trai in Voliera alaturi de semenii SAI.

Se vor construi boxe de clocit, de imperechere si stinghii de odihna. Mai este necesar ca Voliera sa fie Dotata cu adapatoare, hranitoare, Distribuitor de minerale si o Baita pentru porumbei in care acestia sa-si spele penajul. Automatele pot fi Rotunde sau dreptunghiulare, DIN Care Hrana curge de sus, dintr-un rezervor Conic, in doua directii. Aceste automatise sunt realizate din lemn sau esente si au o lungime de 40-60 cm, o Latimer de 35 cm si o inaltime de 50 cm. capacitatea lor este de 10-12 kg de Hrana. Este importanta pastrarea dimensiunilor standard deoarece acestea sunt cele mai potrivite pentru scurgerea Libera a hranei si pentru evitarea imprastierii EI de catre porumbei. Acest automat va avea un CAPAC ALE carui margini vor Acoperi si jgheaburile de Hrana, pentru a se Evita murdarirea hranei. Suprafata capacului va fi Deci mai mare decat baza automatului.

Avand in f. faptul ca porumbeii se vor ASEZA PE Capac, nu se va pierde nimic DIN suprafata totala a hulubariei. Dans functie de programul crescatorului, automatul poate fi umplut cu Hrana pentru una sau mai multe zile. Dimensiane de 11 cm a segmentelor este Data pentru porumbeii de talie mijlocie, in cazul raselor de talie Mare sau mica aceasta trebuie Marita sau micsorata chacun in conformitate cu marimea pasarilor.

Üzgünüz, yorum formu şimdilik kapalı.